General

Ergela Višnjica

TEAM BUILDING VAŽAN JE SEGMENT SVAKOG KOLEKTIVA

Ergela Višnjica okružena je  preostalim veličanstvenim starim stablima nekadašnjih grofovskih perivoja. U hotelu se nalaze i tri konferencijske dvorane. Opremljene su svim audio-vizualnim uređajima potrebnima za održavanje raznih sastanaka, kongresa, stručnih skupova, seminara, tečajeva i prezentacija. Imanje se sastoji od hotela i hostela, te na istom imanju imaju mogućnost i kapacitet za 100 posjetitelja.  Imanje je okruženo zelenim livadama, pašnjacima i velikim poljima koja se obrađuju, te pruža jedinstven doživljaj ravničarskog ruralnog krajolika.

Kombinacijom aktivnosti i odlične kuhinje, Vašim zaposlenicima nudimo nezaboravan korporativni izlet koji će  unaprijediti i učvrstiti Vaš poslovni tim kroz naš team building program.

Team building aktivnosti mogu biti isključivo zabavnog karaktera, ali ih kombiniramo i s onima natjecateljskog i edukativnog.

U vrijeme globalizacije i manjka slobodnog vremena te slabe fizičke aktivnosti, team building dokazano poboljšava produktivnost zaposlenika, njihovu međusobnu povezanost te kvalitetu obavljanja posla. Uz to pospješuje komunikaciju i timski rad te gradi pozitivno ozračje za nove poslovne pothvate.

Ergela Višnjica savršeno će ponuditi sve potrebno da vaš Team building bude nezaboravan. Boravak u prirodi, seosku olimpijadu, gastro radionicu, piknik uz Dravu, jahanje, Team building večernji party uz DJ-a…

 

Stvaramo uspomene !

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment