General

Škola skijanja i bordanja za djecu i odrasle

 

Škola skijanja i bordanja – sezona 2018/2019.

 

Lokacije škole skijanja i bordanja:

Sljeme, Pohorje, Gerlitzen, Krvavec ili prema dogovoru

 

Cjenik naših usluge je:

INDIVIDUALNI RAD S JEDNIM POLAZNIKOM:

1 sat škole skijanja = 250 KN

DVA DO TRI POLAZNIKA:

1 sat = 150 KN po osobi

GRUPNI RAD (ČETIRI DO MAKSIMALNO OSAM POLAZNIKA):

1 sat = 100 KN po osobi

ŠESTODNEVNI PROGRAM NOBIS ŠKOLE SKIJANJA I BORDANJA:

5 sati dnevno = 1400 KN po osobi

 

Škola skijanja i bordanja Nobis za djecu i odrasle

Škola skijanja i bordanja Nobis svake zime uspješno provodi školu skijanja. Kroz našu školu svake godine prođe petstotinjak djece i odraslih, te uspješno savladaju  skijaške tehnike.

Savladajte i Vi skijašku tehniku ili usavršite svoje skijaško znanje u najkraćem roku. Upoznajte ljepote skijanja i bordanja! Naši licencirani instruktori skijanja i bordanja čekaju Vas i ove godine da bi Vam prenjeli svoju strast prema ovom divnom zimskom sportu. Još od 2003.g. naši programi škole skijanja, škole bordanja i animacije provode se širom Hrvatske, Sloveniji, Austrije i Francuske. Škola skijanja i bordanja Nobis radi s homogenim grupama od 6 do 8 osoba, no ukoliko zaista brzo želite savladati skijanje i bordanje preporučujemo Vam individualni rad ili rad u maloj grupi. Školu skijanja i bordanja dijelimo na početnu, naprednu i elemente natjecateljske tehnike. Svaki od tih elemenata ima svoje draži i svakome preporučamo početkom sezone da odradi bar poneki sat sa učiteljem skijanja kako bi osvježili znanje i što sigurnije ušli u skijašku sezonu.

 

Škola skijanja i bordanja Nobis nudi i posebne programe za najmlađe – tjedna skijanja i bordanja Gerlitzen u periodu od 05.01.-12.01.2019.

 

Ukoliko trebate pripremiti vašu ski opremu za novu skijašku sezonu obratite se našim partnerima Ski servisu Hrvoje sport!

 

Za sve dodatne informacije svakako smo na raspolaganju.

nobis@nobis.hr

095/3991 086

095/2030 000

Skijajte s nama niz prekrasne snježne obronke sa lakoćom i osmijehom!

 

 

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment