Contact +385952030000
Pansion Loviška Trpanj Pelješac

Pansion Loviška

Pansion Loviška

Pansion Loviška nalazi se u malom prekrasnom ribarskom mjestu Trpanj na Pelješcu. U ponudi ima četiri vrste soba: premier namjenjene parovima, obiteljske sobe, comfort – sobe sa dva odvojena kreveta i basic sobe također sa dva odvojena kreveta. U pansionu je na prostoru bara na raspolaganju besplatan wi-fi, društvena prostorija sa TV-om te postoji mogućnost dogovora različitih zanimljivih izleta (posjet najboljim peješkim vinarijama, Stonu, Dubrovniku, Korčuli, nacionalnom paarku Mljet i prekrasnim pelješkim plažama Divna i Duba.

Plaže Divna i Duba

divnajezero

Preko puta pansiona je travnati nogometni teren te betonsko nogometno i košarkaško igralište sa tribinama. Pansion je udaljen 160 m od mora a predivna plaža Luka ispred autokampa Vrilo i plaža Pozor na kojoj je Tuna bar nalazi se samo na par minuta hoda.

Plaže Luka i Pozor

camping VrilaHotel Faraon

Trpanj je poznat i po jednom od najljepših zalaska Sunca koje obično u sezoni zalazi padajući na otok Hvar.

FB_IMG_1441944091796

U Trpnju Vas očekuje mnoštvo restorana sa dobrom ribljom i mesnom ponudom poput Tuna bara, poznati cocktail bar Mohito, prekrasan kafić Betula i cafe bar Ćutuk gdje se okupljaju mladi te kultni club Araus otvoren u sezoni.

Pelješac je poznat i kao domovina vinske sorte plavca malog i nekih od najboljih hrvatskih vina kao što su Postup i Dingač. Na otprilike 80-tak kilomatara registrirano je oko 250 vinara tako da je posjet vinarijama jedan od izleta koje ne želite propustiti. U blizini Trpnja nalazi se poznata Vinarija St. Hills a vinarije koje još preporučujemo posjeititi su Vinarija Matuško, Korta Katarina, Miloš, Vicelić, Kuna..

Vinarija St. Hills

st-hillsFB_IMG_1433279868590

Od izleta pod obavezno je posjetiti rodni grad Marca Polla – Korčulu, nacionalni park Mljet te stari grad Ston, njegovu solanu i nadaleko poznate zidine.Pelješac postaje sve više interesantna destinacija za motoriste i bicikliste jer njegova konfiguracija, usponi i zavojite ceste te off road putevi jednostavno zovu na zabavnu vožnju tako da ako ste vlasnik motora ili bicikla preporučujemo Vam dolazak s njima.

Vlasnik pansiona Dionis Srhoj i sam je biker i vlasnik auto & moto servisa te pruža sav support bikerima i biciklistima u slučaju problema sa njihovim ljubimcima. Inače je poznat i kao restaurator oldtimer-a. Tako da je Pansion Loviška nezaobilazna je biker friendly destinacija za sve motoriste i bicikliste.

Auto & moto servis Dionis Srhoj

servismotoservis

U slučaju da želite kušati autohtone pelješke ekološke proizvode poput maslinova ulja, vina i sl. vlasnik pansiona ima i svoje obiteljsko gospodarstvo te će Vam rado ih rado ponuditi.

Berba

Smještaj u pansionu Loviška možete rezervirati mailom na nobis@nobis.hr ili pozivom na broj +385952030000

Pansion Loviška želi Vam ugodan boravak i dobrodošlicu!

Facebooktwitteryoutubeinstagram

twitter