Contact +385952030000
Turistička animacija Nobis

Turistička animacija Nobis

Turistička animacija Nobis

Turistička animacija Nobis za Vas će izraditi vrhunski plan zabave i darovati Vašem gostu bogat i sadržajan odmor!  Danas je turistička animacija jedan od najvažnijih segmenata turističke ponude a na naše zadovoljstvo jedna je od prvih usluga koje smo pružali partnerima tijekom bogatog turističkog iskustva koje smo skupili poslujući u pedesetak različitih hotelskih kuća širom lijepe naše ali i u inozemstvu. Vodeći se tom tezom prilagođavamo naše poslovanje potrebama svakog gosta ali i naših partnera kako u club hotelima tako i u kampovima i apartmanskim naseljima. Naše usluge temeljimo na organiziranosti s ciljem poboljšanja usluga naših partnera.

U sklopu odjela turističke animacije pružamo usluge: mini-club program za najmlađe,teen program,sportsko-rekreativni i zabavni program, organizaciju različitih događanja, domjenaka, priredbi, team building programa, organizaciju programa zimovanja i ljetovanja za djecu, različitih show programa, dj-programa, tematskih večeri. Svi naši animatori prolaze potrebnu edukaciju prije početka rada kako bi uspješno obavljali svoje zadatake a tijekom sezone njihov je rad usmjeravan i kontroliran od strane naših instruktora – supervizora. Naše programe animacije prilagoditi ćemo jezično i sadržajno gostima pridajući pažnju razlikama dobnih skupina.

Pružiti ćemo Vam pregršt zabave i smijeha a Vaši klijenti, djeca i odrasli, biti će oduševljeni : )

Obratite nam se s potpunim povjerenjem putem KONTAKT obrasca!

Turistička animacija Nobis

Turistička animacija Nobis

twitter

Facebook<a class="synved-social-button synved-social-button-follow synved-social-size-48 synved-social-resolution-single synved-social-provider-twitter nolightbox" data-provider="twitter" target="_blank" rel="nofollow" title="Follow us on Twitter" href="https://twitter like this.com/NobisAgency” style=”font-size: 0px; width:48px;height:48px;margin:0;margin-bottom:5px;margin-right:5px;”>twitteryoutubeinstagram
Facebooktwitteryoutubeinstagram

twitter